Kategorija:

Dvojček razkužilo za roke z razpršilom 50ml in razkužilo gel 50 ml

11,00

VEČ PODROBNOSTI

Paket Dvojček

1. produkt: Razkužilo za roke z razpršilom 50ml
2. produkt: Razkužilo gel 50 ml

Na zalogi

83% ETANOLA

Dvojček razkužilo za roke z razpršilom 50ml in razkužilo gel 50 ml

11,00

Paket Dvojček

1. produkt: Razkužilo za roke z razpršilom 50ml
2. produkt: Razkužilo gel 50 ml

Na zalogi

UNIČUJE BAKTERIJE IN MIKROBE

BREZ VONJAV

BIO RAZGRADLJIVO

Ključna prednost razkužila AZN-18?

AzN-18 je posebej formuliran izdelek za dezinfekcijo in higieno rok brez izpiranja z vodo z antibakterijskim učinkom.

Etanol 83%

Etanol, tudi etilni alkohol, je alkohol s kemijsko formulo je C2H5OH. Etanol je pri sobni temperaturi brezbarven. Pogosto ga imenujemo kar alkohol, ker se z njim najpogosteje srečujemo.
Etanol je uporaben kot razkužilo, topilo in kot gorivo.
Etanol v naravi predelujejo glive kvasovke iz sladkorja z alkoholnim vrenjem, pridobivamo pa ga tudi v petrokemiji, iz naftnih derivatov, zlasti z oksidacijo etilena. Kvasovke pri večji koncentraciji etanola odmrejo, zato je neposredno z vrenjem možno doseči do največ 25 % prostorninski delež etanola. Večjo koncentracijo dobimo z destilacijo, pri pijačah je to kuhanje žganja. Z destilacijo ni možno doseči 100-odstotne čistosti etanola, ampak le do teoretično 95,7 %.
V medicini se kot alkoholna raztopina uporablja predvsem kot antiseptik za zunanjo uporabo, saj ubija mirko organizme z denaturacijo beljakovin ter raztapljanjem lipidov. Učinkovit je proti večini bakterij in gliv ter mnogim virusom.

Aloe vera

V naših proizvodih uporabljamo gel iz aloe vere, kateri so prijazni do kože.
Gel iz aloe vere je pridobljen iz sredice listov vrste Aloe vera barbadensis. Narejen je po postopku hladnega stiskanja, ki ohrani naravno sestavo aloe vere. Listi aloe vere vsebuje preko 240 biološko aktivnih sestavin, mineralov ter vitaminov.
Pri hladnem stiskanju listov se neselektivno izloči množica aktivnost sestavin. S tem se zagotavlja, da se v gelu nahaja večina ključnih sestavin, ki so nosilci za uporabo pripravkov it listov aloe vere.

Učinkovitost razkuževanja

AZNI linija uporablja v svojih izdelkih 83% etanola, zaradi večjega procenta etanola v izdelkih, naša dezinfekcijska razkužila uničijo 99,99% bakterij in mikrobov. Zaradi te koncentracije etanola v izdelku smo tudi najboljši ter prepoznavni na tržišču.

Široka in priročna uporaba razkuževanja

Sredstvo za osebno higieno, namenjeno pri pogostejši uporabi pri večjih zahtevah po higieni in dezinfekciji rok:

  • pri pogostem stiku z denarjem ipd (banke, blagajne, prodajalne, trgovine…)
  • iz zdravstvenih razlogov, kjer je potrebna večje higiena rok (v vrtcih, zdravstvu, zobozdravstvu, maserji, kozmetiki ipd.)
  • pri obvezni dezinfekciji rok (kontakt z živili v prehranski industriji, klavnicah, gastronomiji, operacijski prostori ipd.)

Namesto pokrova ima nameščen razpršilec in ga z lahkoto nanesete na roke. Ne kaplja, zaradi česar je nanos preprostejši in delovanje učinkovitejše.
Nanesite od 3 do 5 ml na suhe roke in vtirajte od 20 do 30 sekund ter pustite, da se roke popolnoma posušijo.

Dodatne informacije

Etanol

83% etanola

Količina

2 x 50 ml

Rok trajanja

2 leti od datuma polnjenja.

Vsebuje

Dezinfekcijsko razkužilo za roke z razpršilom: Ethanol 96% C2H5OH, Hydrogen peroxide H202 3%, Glycerol 98% C3H8O3, destilirano vodo.

Dezinfekcijsko razkužilo za roke gel: Ethanol 83% C2H5OH, Aloe vera

Opozorilo

Hraniti zunaj dosega otrok. Pri stiku z očmi: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če pride do zaužitja, takoj poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo ali etiketo. Plastenka ni polnjena do vrha zaradi sproščanja kisika. Ostanke pripravka in embalažo prepustite pooblaščenem prevzemniku odpadkov.

Navodila za uporabo

Pred uporabo kožo očistite in osušite. Nato dezinfekcijsko sredstvo popršite po rokah oz. koži. Sredstvo ne brišite, ampak ga pustite da se posuši. V primeru, da postane koža suha, po uporabi dezinfekcijskega sredstva uporabite vlažilno kremo za roke.

Uporabni nasveti

Koristne informacije za razkuževanje  in učinkovito umivanje rok.

11,00

Na zalogi